Implantaat prothese

Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak aangebracht. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese. In principe kan bij iedereen met volgroeid kaakbot een implantaat worden geplaatst. Elk gebit is anders, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak.

Waarom een implantaat prothese van TP van Hooff?

Gratis advies
Jarenlange ervaring
Alleen de beste kwaliteit
Behandeling op maat
Vakkundig en deskundig

Een implantaat prothese ofwel klikgebit

Wilt u ook een goed uitziende implantaat prothese? Met onze kennis, ervaring en professionele werkwijze zorgen wij voor dé perfecte implantaat prothese. Heeft u al een prothese? Er zijn verschillende oorzaken waardoor mensen last hebben van hun kunstgebit of volledige gebitsprothese. Wij zorgen ervoor dat we u op een goede manier daarin begeleiden.  Neem vandaag nog contact met ons op indien u een afspraak wenst te maken.

Nieuwe implantaat prothese

Een implantaat prothese is de oplossing op het moment waarop de conditie van uw gebit het niet meer toe laat om het te behouden en uw kaak al geslonken is. Het implantaat neemt de functie van de wortels over en de kroon, brug of klikprothese de functie van de tanden en kiezen. Niet bij iedereen is een kunstgebit op zichzelf voldoende. Een aangemeten kunstgebit blijft niet altijd op zichzelf stabiel zitten. Implantaten kunnen dan uitkomst bieden. Wij zorgen ervoor dat we u op een goede manier daarin begeleiden. Wij helpen u graag met een behandelplan op maat.

Soorten uitneembare implantaat prothese

Gebitsprotheses op implantaten hebben een betere pasvorm en bieden meer stabiliteit dan een kunstgebit. De implantaten dienen als verankerpunt voor de componenten die aan de gebitsprothese vastzitten. De gebitsprothese is uitneembaar voor de dagelijkse mondhygiëne. Een klikgebit is er in een aantal vormen, zoals een klikgebit op een steg (een soort beugel) waar het gebit ingeklemd wordt. De steg zit vast op de implantaten in de kaak en het uitneembare kunstgebit deel heeft haakjes waarmee het in de steg wordt gehaakt. Of u kunt een klikgebit op drukknopjes krijgen. Het kunstgebit gedeelte heeft dan gaatjes waarin de knopjes vallen. Wij zullen u een een oplossing adviseren die het beste bij u past.

Uitneembare gebitsprothese met steg

FAQ items aan het laden...

Uitneembare gebitsprothese met drukknoppen

FAQ items aan het laden...

Controle van uw implantaat prothese

Het belangrijk om uw implantaat prothese te laten controleren op hygiëne. Wij raden u ook aan om dit elk halfjaar te doen. Plak en tandsteen op de implantaten en op de kroon, brug en prothese veroorzaken een ontsteking of infectie van het mondslijmvlies en tandvlees rondom de implantaten. Maak daarom bij ons ook uw vervolgafspraak.

Reparatie implantaat prothese

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als er een of meerdere tanden van uw implantaat prothese zijn gebroken, als de prothese is gescheurd of als de prothese helemaal gebroken is. Bij Tandprothetische praktijk van Hooff proberen wij het probleem vast te stellen zodat een herhaling kan worden voorkomen en uiteraard repareren wij uw implantaat prothese.

Ook een afspraak maken voor een implantaat prothese bij tandprothetische praktijk van Hooff?

Bekijk onze vestigingen

Bel nu

023 542 24 00 – Haarlem

023 529 32 95 – Heemstede