Volledige prothese

De volledige prothese wordt op maat gemaakt zodat deze goed past bij de anatomie van de kaken en de mondspieren. Een volledige prothese geeft uw gezicht weer een stralend gebit.

Waarom een volledige prothese van TP van Hooff?

Jarenlange ervaring
Alleen de beste kwaliteit
Behandeling op maat
Vakkundig en deskundig

Een volledige prothese ofwel kunstgebit

Wilt u ook een goed uitziende volledige prothese? Met onze kennis, ervaring en professionele werkwijze zorgen wij voor dé perfecte volledige prothese. Heeft u al een prothese? Er zijn verschillende oorzaken waardoor mensen last hebben van hun kunstgebit of volledige gebitsprothese. Wij zorgen ervoor dat we u op een goede manier daarin begeleiden.  Neem vandaag nog contact met ons op indien u een afspraak wenst te maken.

Nieuwe gebitsprothese

Een gebitsprothese is een passende oplossing op het moment waarop de conditie van uw gebit het niet meer toe laat om het te behouden. Een (eerste) prothese is een grote verandering. Uw gebit speelt een belangrijke rol bij het kauwen en spreken en een gebitsprothese is een hele verandering in het mondgevoel. Wij zorgen ervoor dat we u op een goede manier daarin begeleiden. Wij helpen u graag met deze grote stap.

FAQ items aan het laden...

Controle van uw prothese

Het belangrijk om uw prothese ieder jaar te laten controleren op pasvorm en slijtage. Wij raden u ook aan om dit elk jaar te doen, ook al voelt alles goed. Na enkele jaren zal de kaak slinken. Doordat de kaak slinkt heeft de gebitsprothese steeds minder houvast. Hoe meer de prothese op de kaak beweegt, hoe meer de kans is op pijnplekken en hoe sneller de kaak zal slinken. Maak daarom bij ons ook uw vervolgafspraak.

Aanpassing of vervanging

Door de veranderende kaak zal uw prothese na verloop van tijd aangepast moeten worden. Bij rebasing wordt aan de binnenzijde van de prothese een voering aangebracht waardoor de prothese weer goed aansluit op het tandvlees. Bij afgesleten tanden en kiezen en / of het onjuist raken van de tanden en kiezen tijdens het kauwen is algehele vervanging de juiste oplossing. Het tijdig aanpassen of vervangen van de gebitsprothese voorkomt overmatig slinken van de kaak, pijnklachten aan het tandvlees en kaakgewrichtsklachten.

Reparatie prothese

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als er een of meerdere tanden van uw prothese zijn gebroken, als de prothese is gescheurd of als de prothese helemaal gebroken is. Bij Tandprothetische praktijk van Hooff proberen wij het probleem vast te stellen zodat een herhaling kan worden voorkomen en uiteraard repareren wij uw prothese.

Ook een afspraak maken voor een volledige prothese bij tandprothetische praktijk van Hooff?

Bekijk onze vestigingen

Bel nu

023 542 24 00 – Haarlem

023 529 32 95 – Heemstede