Bij tandprothetische praktijk van Hooff is uw kunstgebit onze zorg

Wij luisteren graag naar uw wensen omtrent uw gebit. Ieder mens is anders en samen komen we tot een passende behandeling op maat.

Tandprothetische praktijk van Hooff staat voor u klaar

Een goede relatie met onze patiënten zien wij als de basis voor goede zorg. Wij bieden een persoonlijke aanpak. Wij luisteren graag naar uw wensen omtrent uw gebit. Ieder mens is anders en samen komen we tot een passende behandeling op maat. Bij van Hooff bent u verzekerd van zeer ervaren, vakkundig personeel. Onze tandprothetici staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Naast vakkundigheid vinden wij ook de sfeer in de praktijk belangrijk. Wij begrijpen dat een bezoek voor een behandeling misschien niet uw meest favoriete bezigheid is en vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze praktijk. Wij houden ons constant bezig om de sfeer in de praktijk aangenaam te maken en te behouden.

  • Jarenlange ervaring

  • Alleen de beste kwaliteit

  • Behandeling op maat

  • Vakkundig personeel

De tandprothetici

Wij zijn een toegewijde praktijk met een enthousiast team. Wij zijn pas tevreden als onze patiënten de praktijk met een glimlach verlaten. Uw kunstgebit is onze zorg.

Wim van Hooff
Wim van HooffTandprotheticus
Wim van Hooff is sinds 1975 actief in de tandtechniek. In een tijdspanne van ruim 18 jaar werd ervaring opgedaan in een tandtechnisch laboratorium. In die periode werd het diploma tandtechniek behaald en vervolgens het diploma tandprotheticus.
Ruud Lameris
Ruud LamerisTandprotheticus
Ruud Lameris heeft al jaren ervaring in de tandtechniek. Hij is al 22 jaar in dienst bij Tandprothetische praktijk van Hooff.
Frans Geuzebroek
Frans GeuzebroekTandtechnicus
Samen met Wim van Hooff is Frans in 1993 een eigen praktijk in Haarlem begonnen. Frans beheert een tandtechnisch laboratorium.

Dé tandprothetische praktijk in Haarlem en omstreken

Tandprothetische praktijk van Hooff is dé expert in Haarlem en omstreken. Naast onze jarenlange ervaring en onze deskundigheid volgen wij de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet. Wij staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door middel van na- en bijscholing houden wij onze kennis en deskundigheid op peil. Tevens werken wij conform de nieuwste richtlijnen om de kwaliteit van de tandheelkundige zorg te waarborgen.

Waarden van Tandprotheticus van Hooff

Uw kunstgebit is onze zorg. Wij zijn pas tevreden als onze patiënten de praktijk met een glimlach verlaten.

Jarenlange ervaring
Alleen de beste kwaliteit
Behandeling op maat
Vakkundig en deskundig

Ook een afspraak maken voor een behandeling bij tandprothetische praktijk van Hooff?

Bekijk onze vestigingen

Bel nu

023 542 24 00 – Haarlem

023 529 32 95 – Heemstede